13. března 2013

Saloos - bio Karité balzám na nehty

Už delší dobu mám na svém nočním stolku tyto dva pomocníky - balzám na nehty a balzám na rty od české přírodní kosmetiky Saloos. Mají certifikát CPK bio, a dle mého názoru jde o velmi kvalitní kosmetiku za příjemné ceny. Dnes tedy o balzámu na nehty - příště se něco dozvíte o balzámu na rty =o)


BALZÁM NA NEHTY 


 Podle oficiálního popisu je balzám určen k péči o nehty a nehtová lůžka, regeneruje a zvláčňuje a zabraňuje záděrům a popraskání. Je to čistě přírodní produkt, který mimo jiné obsahuje dýňový olej, který je známý pro vysoký obsah zinku, který blahodárně působí na růst a regeneraci nehtů a vlasů. 




Můj názor: Tento balzám jsem používala kdykoliv, když jsem si dělala manikůru nebo když jsem měla pocit, že je kůžička kolem nehtů vysušená a potřebuje hydratovat a zregenerovat. Je velmi tuhý, takže se musí chvíli počkat, než se změní na olejovitou konzistenci. Voní celkem příjemně, citrusově, svěže - ovšem na nehtech to po aplikaci cítit není. Kůžičku krásně promastí a opravdu předchází vzniku záděrek (celkem na to trpím). 


Tuhá konzistence, která se postupně mění v olejovou.

Balení: 19 ml
Záruční doba: 18 měsíců
Cena: 65 - 80 Kč
Hodnocení: 10/10

Tento výrobek mám moc ráda a určitě doporučuji jeho koupi.

Oficiální web: www.saloos.cz



3 komentáře:

  1. Krasna recenze :) preji hodne stesti v novem blogovem svete a rada se stanu tvou ctenarkou, bio kosmetiku mam moc rada, ac dekorativku pouzivam hlavne nebio...

    Zrus si prosim overovani komentare. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jééé to je moc milý =o) děkuji za pochvalu! Máme to asi podobně, dekorativku používám jenom nebio, ale ráda bych taky zkusila něco nového z bio =o) určitě se tu něco časem objeví =o))

      P.S.: Ověřování komentáře už snad zrušeno =o))

      Vymazat
  2. Krasna recenze :) preji hodne stesti v novem blogovem svete a rada se stanu tvou ctenarkou, bio kosmetiku mam moc rada, ac dekorativku pouzivam hlavne nebio...

    Zrus si prosim overovani komentare. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaše komentáře! =o)