15. března 2013

Bourjois - Sprchové gely

Dnes vám přináším recenzi o dvou sprchových gelech francouzské značky Bourjois - a to Déshabillez moi! a Bonheur en mousse.



BONHEUR EN MOUSSE

Jedná se o sprchový gel v krásném růžovém obalu. Dle oficiálního popisu je vhodný pro holení ve sprše, obsahuje aloe vera a arniku.

První dojem - překrásně voní. Cítím z něj sladkou vůni vanilky. Konzistencí je velmi příjemný, krásně pění a pokožka je po něm krásně voňavá a hydratovaná. Celkem k němu nemám výhrady - snad možná jen to, že se rozhodně nedá použít na holení.

Jako pozitivum hodnotím i to, že v dnešní době chemie v každém výrobku tento neobsahuje parabeny, ale přírodní také není - PEG,... K další koupi by mě nejspíš příště odradila vyšší cena.


Obsah: 250 ml
Cena: 80 - 90 Kč (nově se dá také sehnat v drogérii DM)
Hodnocení: 7/10

DÉSHABILLEZ MOI!

Jde o velmi příjemný sprchový gel v tmavě fialovém balení. Podle popisu by měl být afrodiziakální s povzbudivými účinky. Gel obsahuje vůni ylang ylang, kterou teda já opravdu můžu. Na kůži se sice moc dlouho neudrží, ale při sprchování je to opravdu jemná a příjemná vůně. Stejně jako jeho růžový kolega krásně pění a necítím se po něm tolik vysušená, jako po jiných sprcháčích. Jako pozitivum hodnotím i to, že je nyní můžete sehnat i v drogériích DM.


Obsah: 250 ml
Cena: 80 - 90 Kč
Hodnocení: 7/10



Pro představu jsem vám vyfotila i konzistenci a barvu obou gelů na ruce ( ale předpokládám, že všichni víte, jak vypadá klasický sprcháč, takže nic neobvyklého =oD )


nahoře Déshabillez, dole Bonheur

A co vy? Vyzkoušeli jste je také? Jaké jsou vaše dojmy? 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za vaše komentáře! =o)