28. března 2013

Cien - péče o nožky

Krásný den,

jelikož jaro se nám zatím velkým obloukem vyhýbá, dáme si dnes recenzi na péči o nožky, abysme se za ně nemuseli stydět v sandálcích =o)
Moc ráda používám levné věci, které jsou zároveň dobré. A tyto dvě vlastnosti splňuje peeling na nohy a balzám od lídlovské značky Cien.


PEELING 
Peeling má drobná peelingová zrníčka, která masírují a zjemňují zrohovatělé části pokožky a stimulují její obměnu. Má se nanášet 1-2x týdně na vlhkou pokožku, promasírovat a opláchnout - zkrátka klasický peeling. 

Má moc příjemnou, svěží, "oceánovou" vůni. Zrníčka jsou tak akorát hrubá - přecejen na nožky je potřeba trochu hrubší, než na obličej. Má lehkou, gelovitou konzistenci. Ve sprše vždycky nožky promasíruju a opláchnu. Jsou hebké, hladké a krásně provoněné. Za cca 50 Kč v objemu 150 ml není co řešit =o)) 10/10

BALZÁM
Balzám má navrátit pokožce přirozenou jemnost a zanechat jí příjemně hladkou. Používám ho vždy jen po aplikaci peelingu a musím říct, že tohle duo působí skvěle.

Podle popisu by měl mít orientální vůni. Já tam cítím vanilku a žvýkačky z dětství =oD Každopádně vůně obou přípravků se nijak netlučou a klidně je můžete použít současně. Balzámek je lehčí konzistence, což já vidím, jako mírné negativum, jelikož mám ráda na nožky pořádnou hutnou výživu. Výhodou je ale zase v případě, že ihned po peelingu a krémování jdete někam ven. Balzám se totiž rychle vstřebá a vy tak nemáte klouzavé, umaštěné nožky =o)
Též za cenu kolem 50 Kč a objem 150 ml dostanete kvalitní produkt - bod ubírám za konzistenci - 9/10.

Máte také zkušenosti s Cienem?


Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za vaše komentáře! =o)